Dorpsstraat 253
1566BA
ASSENDELFT
tel. 075-6871814

Met Lisa op doel en Zeyna, Danischa en Danique als invallers werd er meteen sterk aan de wedstrijd begonnen.
Maureen liet er geen gras over groeien en bleek veel te snel en technisch begaafd voor haar tegenstanders. Al in de 2e minuut wist ze zich los te maken van haar verdedigster en de bal knap in te schieten.
Nog geen 3 minuten later wist ze een nogal slecht uitgenomen achterbal van Assendelft snel in bezit te krijgen en de 0-2 was een feit.
Dat was echter nog niet genoeg voor Maureen, in de 8e minuut wist Zeyna Maureen te vinden met een prima pass. Ook dit keer was het raak.
En om de eerste 10 minuten helemaal geweldig af te ronden wist ook Danique met een verwoestend schot de 0-4 te maken.
Door de feeststemming waren de meiden op het middenveld en de verdediging de scherpte even kwijt. Assendelft profiteerde daarvan door in de 12 minuut hun eerste doelpunt te maken.
ADO liet het er niet bij zitten en zocht meteen de aanval weer op, dat resulteerde dit keer in een corner.
Maureen legde de bal bij de 2e paal neer, waar Zeyna de bal beheerst in het doel wist te schieten.
Na nog een aantal kansen aan beide kanten duurde het tot de 34 minuut dat dit keer Assendelft weer wist te scoren.
Net zoals ADO bij het eerste tegendoelpunt niet scherp was, was het nu Assendelft die heel snel een doelpunt moest incasseren.
Wederom was het Maureen die wist te scoren.
Maar Maureen was nog niet klaar en leek voor een dubbele hattrick te gaan, in de laatste minuut van de eerste helft wist ze haar 5e van wedstrijd te scoren en de ruststand op 2-7 te zetten.
Lisa wisselde het keepershirt met Maureen en begon net als Maureen sterk aan de eerste helft.
Al in de eerste 6 minuten had ze er 2 ingeschoten.
In de 9e minuut werd een aanval van ADO goed uitgespeeld. Met links-voor een inworp voor ADO kwam Danique aan de bal en zocht in de 16 de achterlijn op. Ze legde de bal terug op Danischa die met een zee van ruimte de bal vanaf randje 16 hard achter de keepster schoot.
Waar Lisa nog wat reddingen heeft mogen verrichten was er voor Maureen op een aantal achterballen na weinig te doen op doel.
Tegen het eind van de wedstrijd ontving Lisa rond de middellijn de bal. Nina zette een prima loopactie in en kreeg de bal in de loop mee. Nerea wist door naar het binnen te kruisen 2 verdedigsters met zich mee te trekken, waardoor Nina genoeg ruimte kreeg om uit te halen.
Nina wist de eindstand van 2-11 op het scorebord te zetten.
Een dik verdiende overwinning, waarbij veel eigen kansen benut werden en heel weinig kansen weggegeven werden door de meiden.