Overbos SV Vr30+1- ADO'20 Elite

Overbos sv. VR30+1

0 - 1

ADO '20 VR30+2

Competitie

1e klasse 2

Datum

30 september 2022 20:00

Accommodatie

Sportpark Overbos
Leenderbos 101
2134TZ
HOOFDDORP
tel. 023-5638777

Is het verstandig je vooraf in te lezen 🤓 over de prestaties van de tegenstandster in voorgaande wedstrijden? Het kan soms best handig zijn, maar niet altijd.

We hadden begrepen dat de tegenstandster al 43🥃tegen-doelpunten had, dus een klein beetje nonchalant waren we wel. Maar gelukkig hadden we ergens in ons achterhoofd ook wel de focus.... Nou, die focus was nodig, want we werden verrast. Met een aantal schoten op doel waarbij ik echt wel even mijn keepersskills 👐🏻 uit de kast moest trekken, werden we wakker geschud.

Oké, zo'n wedstrijd zou het dus gaan worden, hard tegen hard. Niet erg, want het is voetbal ⚽ en geen ballet 🙆🏻‍♀️. Het leuke is dan wel dat de scheidsrechter ook gelijkwaardig fluit en daar schortte het een beetje aan. Buiten het feit dat hij toch wel wat partijdig floot, coachte hij tijdens de wedstrijd de tegenstandster ook nog... 🤔
Maar goed, we moesten het van ons eigen spel hebben en dat spel ging echt onwijs goed.

Emma die echt giga stond te verdedigen, wauw, als een pitbull 🐩 beet ze zich vast in haar tegenstandster. En dan Josje, die dezelfde middag nog op de scooter 🛵 geschept werd door een auto🚙, speelde met zoveel adrenaline in haar lijf en dat was te zien!!!

Het scoren wilde de eerste helft nog niet lukken, dus met een 0-0 de rust in.

Op naar de tweede helft. De wedstrijd werd harder, maar we lieten ons niet uit het veld slaan. En na prachtig overspel tikte dan eindelijk ons kleine vuurvonkje🔥 Danique de verdiende 0-1 binnen.

Vanaf dat moment moesten we echt aan de bak en vooral fysiek🤜🏻🤛🏻 werd het een beste klus. De vlam vloog dan ook in de pan toen onze Daphne hard tegen de grond werd gewerkt en keihard met haar hoofd op het veld belandde, die "POK" 😵‍💫 hoorden we allemaal. Maar de scheidsrechter besloot in eerste instantie gewoon door te spelen. Dat viel niet geheel in goede aarde bij ons vuurvonkje.🤭
Laat ik het er op houden, dat zowel Daphne als Danique naar de kant zijn gegaan, voor de één om bij te komen 🤕 en voor de ander om af te koelen 🥶. (🤫 nu weet ook gelijk iedereen wie de pittige van de 2 is, zei Charmaine😂)
De wedstrijd uitspelen was onze enige opdracht en nadat ook Josje een trap🦵🏻 op haar voet 🦶🏻 gekregen had, klonk dan eindelijk het eindsignaal. Dit was echt een zwaarbevochten, maar oh zo lekkere overwinning!

Wat een strijd! Kim, Charmaine, Danique, Josje voorin, Carola, Daphne, Emma, Sophie achterin, wat hebben we gestreden!!!
En oh ja.... ik was er ook.

Held van het veld? Josje!!!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!