Ado'20 Elite - DSOV VR 30+  - ADO'20

Ado'20 Elite - DSOV VR 30+ 

ADO '20 VR30+2

3 - 2

DSOV VR30+1

Competitie

1e klasse 2

Datum

16 september 2022 20:00

Scheidsrechter

J de Jonge

Accommodatie

Sportpark De Vlotter
Oosterweg 4 C
1968KM
HEEMSKERK
tel. 0251-244534


Eindelijk de competitie is weer begonnen... 
Opstelling kregen we via de app van onze afwezige coach Cindy....

Tijdens het warmlopen 🥵 zagen we het al, dit is geen gemakkelijke tegenstandster. En dat bleek ook wel in de eerste minuten. Ze speelden zo makkelijk over, maar tot echte kansen kwam het niet bij ze. Tot die ene ontsnappingspoging en ja hoor.... die zat erin, gleed onder de keepster door zo de goal 🥅 in.
Maar waar zouden wij zijn zonder onze Sophie en Danique. Soof schoot de bal keihard richting het doel, de keepster had 'm niet klemvast en zo kon Niekie de bal in de rebound in schieten! 1-1!!! 
En met die stand gingen we dan ook de rust in.... 
Even een slokje (veeeeuuuul te zoete limonade 🧃, goed voor de suikers😉) en een peptalk van aanvoerster Miriam, wat aanwijzingen van trainer Jeroen (die ook de wedstrijd floot) en hup vol goede moed begonnen we weer aan de tweede helft. 

En hoe dan??? We tikten de bal fantastisch over, hadden echt super balbezit. Maar helaas... de tegenstandster kreeg 1 kans... onze keepster zei: LOOOOSSSSS, maar had 'm met wat geklungel niet... dus 1-2.... 
En dan hoop je alleen maar als keepster zijnde dat je team jouw fout gaat herstellen. 
En dat deden ze hoor!!!! Daphne kreeg de bal op haar slof en schoot 'm zo door de benen van hun keepster! 2-2!!!! 
Wat een wedstrijd en wat een spanning. 

Ook de tegenstandster had het idee te kunnen gaan winnen, maar daar was onze Danique weer en ja hoor.... een prachtige goal!!!! 3-2!!!! 

Het werd een heel spannend eindfase met vooral tegenhouden, minuten uitspelen en vooral geen fouten maken en die minuten kropen 🐌 voorbij....

Maar daar was die dan.... het eindsignaal!!!!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!