58'
60'

D-pupillen zaterdag, D3, 2e klasse 07

13 september 2014 11:40

Zaterdag 13/9 de 1e competitiewedstrijd. Een relatief onbekende tegenstander dus de opdracht was vanaf de 1e minuut meteen druk zetten en overrompelen. Dat de tegenstander echter zo slecht was hadden we niet verwacht. Ondanks een bagger slechte 1e helft van onze kant gingen we de rust in met een 8-0 voorsprong. Na een verbale oorwassing in de rust ging het de 2e helft een stuk beter. Juist tegen een zwakke tegenstander is het belangrijk vanuit je positie te blijven voetballen en de bal vlot rond te laten gaan dus niet pingelen en voor eigen succes voetballen. Ondanks de geringe tegenstand leer je ook weer van dit soort wedstrijden, al hoop ik niet dat we dit soort wedstrijden vaker krijgen. Zowel voor ons als de tegenstander niet echt leuk. De manier waarop jullie het de 2e helft opgepakt hebben en de instructies hebben uitgevoerd was echt een genot om te zien, 14 goals in een helft ofwel een gemiddelde van ongeveer om de 2 minuten een goal is echt heel goed. De doelpunten: tim 5, daan 4, joris 4 pim 3, moos 2, mees 2, milan 1 en een eigen doelpunt, eindstand 22-0.