Communicatieweg West 10 A
1566DA
ASSENDELFT
tel. 075-6873456

Met een stormachtige wind tegen in de eerste helft lieten de meiden van MO17-1 er geen gras over groeien en wisten ze in de 3e minuut de bal achter de keepster te werken.
Lisa tikte de bal erin na een voorzet van Madelief. Helaas stond ze net aan buitenspel en werd het doelpunt afgekeurd.
Nog geen 2 minuten later werd een pass van ADO onderschept en wist de speelster van SVA een medespeler te vinden. Die werd vrij gelaten en kon alleen op het doel af. Een cadeautje van ADO, 1-0.
Dat was dan ook het enige echte gevaar van SVA.
ADO herpakte zich erg goed en had in no time de achterstand in een voorsprong omgebogen.
Madelief wist keer op keer haar directe tegenstander te snel af te zijn en werd daardoor telkens weer gevaarlijk. Wat resulteerde in een doelpunt en assist van Madelief in de eerste helft. Ze moest helaas uitvallen door een blessure aan haar hand.
Mede door een penalty van Lisa, niet heel sterk ingeschoten, maar wel raak, wisten de meiden met een comfortabele 1-6 de rust in te gaan.
De tweede helft had ADO wind mee en gingen net zo door als in de eerste helft.
Met 2 hattricks, meerdere prachtige doelpunten van de meiden en nog een bal op de lat van gelegenheids rechtsbuiten Elena wisten de meiden met, volgens het wedstrijdformulier, 1-11 te winnen. Hoewel we er zelf nog 1 extra geteld hebben.
Een top wedstrijd van de meiden en erg fijn dat we hulp hadden van Zeyna en Madelief.