F-pupillen zaterdag, F5, 6e klasse 08

20 september 2014 9:15

Mex Dijkstra

Onbekend

Afgelopen zaterdag begonnen wij de wedstrijd met 9 man. Onze vertrouwde keeper Ryan ging weer op doel. We merkten al snel dat het een stuk drukker op het veld was. Van ruimte maken was geen sprake. Maar toch wisten wij na circa 10 minuten de score te openen. Quinton kopte fraai binnen. Een paar minuten later schot Quinton weer raak. Een mooi afstandschot welke over iedereen heen vloog. Daarna lieten de meiden even van zich horen. Zowel Lisa als Celine gaf een assist naar Farhaad die vervolgens knap twee doelpunten maakte. Om de wedstrijd een beetje spannend te maken lieten wij SVIJ ook een keer scoren door even niet op de spitsen van SVIJ te letten ;-). Farhaad maakte nog een doelpunt waardoor de ruststand op 5-1 kwam.

De tweede helft begonnen wij goed door iets meer gebruik te maken van het veld en samen te spelen. Bas maakte met Twan een één tweetje en schoot de bal naar voren waardoor Quinton zijn derde maakte. SVIJ kwam nog een paar keer gevaarlijk voor de goal maar Ryan deed goed zijn werk. SVIJ maakte slechts 1 doelpunt. De deur ging daarna op slot. Kenzo en Thias hadden het middenveld onder controle. Goed gespeeld jongens. Vlak voor tijd maakte Farhaad nog twee doelpunten. Einddstand: 8-2. De eerste competitiepunten zijn binnen!