F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 03

4 oktober 2014 9:15

Sam Zwart

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd tegen FC Castricum F2 op het programma. Ado'20 F2 had al een oefenwedstrijd tegen ze gespeeld en met 4-3 nipt verloren. En had ons al toegezegd dat wij hier niet van zouden verliezen. Maar goed dat is makkelijk gezegd en je moet het toch eerst nog maar even doen.
Al in de eerste minuut komt Kjell alleen voor de keeper te staan en met een beetje geluk kan hij de bal tussen de benen van de keeper door binnentikken en hebben we de vroege goal al te pakken. Niet veel later (5e min.) komt Melle vanaf links goed door en weet de 2-0 te maken.
We laten het hier niet bij zitten en blijven goed voetballen en zijn dan ook heer en meester op het veld en ook vandaag weer duidelijk een maatje te groot voor onze tegenstander.
In de 8e min. kan Melle de bal na een getrapte corner van Sten de bal binnentikken en staat het 3-0. In de 15e min. is Melle wederom zijn tegenstander te vlug af en maakt de 4-0. In de 19e min. gaan Melle en Ramon met z'n tweeën er vandoor en nadat Melle zijn tegenstander voorbij is blijft hij goed kijken en legt de bal af op Ramon die de mooie aanval verzilverd en staat het al weer 5-0.
Ook na de rust blijft de meeste actie zich af spelen op de helft van de tegenstander en Milan die vandaag op doel stond had dan ook een chill ochtendje.
In de 23e min. komt de bal bij Jort terecht en weet met een mooi afstandschot vanaf links de bal over de keeper heen te schieten en ook hij pikt vandaag weer zijn doelpuntje mee. Nog geen minuut later legt Ramon de bal panklaar voor Kjell en die verzuimt dan ook niet om af te ronden en is het 7-0.
Toch weet de tegerstander nog een doelpunt te maken op een moment waarop de concentratie iets verslapt. Al weer aan de andere ziet Sten zijn bal na een mooi schot op de paal/lat van de kruising belanden. In de 28e min. is het wederom raak en maakt Melle vanaf rechts naar binnen toe trekkend de 8-1. In de 35e min. weet Sten na een mooie actie vanaf de rechterkant de bal links van de keeper in de hoek te pegelen en wordt hij toch nog beloond met een doelpunt en is het 9-1. Nog vlak voor tijd weet Melle met een afstandschot de keeper te passeren en brengt de eindstand op 10-1.
Het was vandaag een mooie gelegenheid om het doelsaldo wat op te krikken en dat hebben we dan ook gedaan. Het blijft zaak dat we ondanks dat de tegenstander wat minder is en het allemaal wat makkelijker gaat goed scherp te blijven en ook achterin de taken niet te verzuimen. Al is dat in een wedstrijd als vandaag begrijpelijk dat de concentratie af en toe wat verslapt.

Door: Wesley