SUPERSTART ADO'20 MO19-1

19 september 2020 22:15

Zaterdag vertrokken wij vergezeld van een groot aantal toeschouwers naar Excelsior in Rotterdam om het op te nemen tegen MO19-1. Wij hadden hier nog wat goed te maken na de 6-0 nederlaag tegen toen MO17-1.

Excelsior begon furieus en onze meiden hadden het lastig met hun aanvallend ingestelde backs. Echter tot grote kansen kwam het niet; hoewel Britt met een mooie redding een gevaarlijk schot pareerde. Na een kwartier kregen wij meer grip op de wedstrijd en waren de beste kansen voor ADO'20. Maar telkens zat er net een voetje tussen of bracht de goede keepster van Excelsior redding.
Met een goed gevoel gingen wij de rust in wetende dat wij ons zelf moesten gaan belonen. In de 2e helft ging ADO door met hun goede spel. Achterin gaven onze meiden geen krimp en het wachten was op de 0-1. Maar zoals zo vaak viel de goal aan de andere kant. Na een srimmage voor het ADO-doel werd het door een ongelukkig eigen doelpunt 1-0.
Gelukkig bracht dit onze meiden niet van hun stuk en gingen ze met nog meer power op jacht naar de gelijkmaker. Deze kwam er snel en wel door onze spits Tanja. Al snel daarna was het opnieuw Tanja die dit keer het overzicht hield en de vrijstaande Tessa vond 1-2. De ontlading was groot zowel bij de meiden, toeschouwers als op de bank. Ondanks het warme weer bleven onze meiden op zoek naar meer. Deze kwam wederom op naam van Tanja 1-3!. Als toetje kregen wij zelfs nog een penalty die door Tanja onberispelijk werd binnengeschoten 1-4.
De temperatuur en de inspanning begonnen hun tol te eisen; verschillende meiden kregen last van kramp, maar op hun tandvlees hielden ze stand tot de uitstekende scheidsrechter voor het einde floot. Een prima start van onze meiden die de competitie uitstekend zijn begonnen.
Volgende week thuis op de Vlotter tegen Unitas uit Gorinchem.

Geen wedstrijdverslagen gevonden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!