Introductie


 
HELAAS GOOIDE DE CORONACRISIS ROET IN HET JUBILEUMSETEN.
Nagenoeg alle festiviteiten moesten tot nader order afgelast worden!
 

Het is natuurlijk nog niet zo ver, maar op 15 mei 2020 bestaat ADO'20 honderd jaar! In dat jaar zullen diverse activiteiten en festiviteiten plaatsvinden om dit met zijn allen te vieren.

Met dit bericht wil ik alvast een tipje van de sluier oplichten als het gaat over wat u allemaal kunt verwachten in 2020. Ik zou zeggen: houd de agenda bij de hand!
Een commissie bestaande uit Jennifer van Schayk, Jos Limmen, Michel Kunnen, Lennart Koopman, Leo Tillmans, Paul Kruijver en Jos Beerse is al enige maanden bezig om een mooi en evenwichtig  programma samen te stellen. Wij denken hierin geslaagd te zijn, maar uiteindelijk moeten vanzelfsprekend de leden, vrijwilligers, supporters en eenieder die ADO’20 een warm hart toedraagt, er zelf voor zorgen dat het een succes wordt.

De officiële kick off van de festiviteiten vindt plaats op 11 januari 2020 tijdens de nieuwjaarsreceptie. We doen dit met de presentatie dan een collectoritem, iets waarvan wij denken dat het goed past bij onze leden en supporters. Wat het precies is, hoort u te zijner tijd. 
Voordat het zover is gaan we in september 2019 echter al een beetje warmdraaien. Er komt een groot displaybord in de kantine te staan met het getal 100 er opgeschreven. Eenieder die denkt dat hij of zij een unieke of fantastische foto over ADO’20 heeft, kan die daar opplakken. We hopen dat er op die manier een bijzondere, unieke collage ontstaat over onze mooie club met foto’s uit het heden en het verleden. Een plek waar kan worden gediscussieerd en gepraat over wie is de beste/de jongste/de oudste, wat zijn de mooie momenten, die we samen hebben beleefd, maar ook b.v. dat we even stilstaan bij degenen die ons ontvallen zijn.
Zoals al aangegeven is dan op 11 januari 2020 de kick off, gevolgd op vrijdag 6 maart door een Pubquiz, met een honderd jarig tintje, en op 17 april staat een grootse Jubileumveiling op het programma 
-De officiële oprichtingsdatum van onze vereniging is 15 mei. Deze dag organiseren we ‘s middags een reünie voor oud-spelers en oud-bestuursleden en ‘s avonds is de officiële receptie voor bestuursleden, officials en vertegenwoordigers van de diverse verenigingen en instellingen. Op deze dag zal ook het fotoboek “100 jaar ADO’20” worden gepresenteerd. 
-ADO’20 is een voetbalvereniging, dus zal natuurlijk ook gevoetbald worden. Op (waarschijnlijk) Paaszaterdag 11 april spelen de dames en meisjes hun eigen Jubileumtoernooi. We hopen hier als organisatie nog een bijzonder tintje aan te kunnen geven.
-Een groot spektakel moet het Jubileum 24-uurstoernooi worden. De naam zegt het al: een spectaculair toernooi dat vrijdag 5 juni aanvangt om18.00 uur en zaterdag 6 juni om 18.00 uur zal eindigen. Dit weekend is vooral gericht op de oudere ADO’20-jeugdleden en de senioren. Ook iedereen die dit weekend graag nog eens tegen zijn rivalen van weleer een potje wil voetballen, nodigen wij uit om zich bij ons te melden. Een sportief weerzien met oude sportvrienden en na afloop sterke voetbalverhalen uit het verleden ophalen. Mooier kunnen we het niet maken. 
-Op 13 en 14 juni staat het 100 jarig jubileum in het teken van onze jongste talenten. Dat wordt een weekend vol activiteiten voor onze D-, E- en F-jongens/meisjes (sorry, maar ik ben nog de man van de oude namen) en de kabouters.
-Een jubileumjaar van ADO’20 kan uiteraard niet zonder een spetterende feestavond. Zet zaterdag 27 juni alvast in uw agenda, deze avond vol feestmuziek mag u niet missen, dan vieren we onder het genot van een lekker drankje het eeuwfeest van onze club. Niet in de kantine maar in een grote feesttent, want dat is toch een beetje een Heemskerkse traditie.
-Op 5 en 8 augustus staat het vervolg van het Gerrit van Hooff Memorial gepland. Ook hieraan zullen wij speciale aandacht geven. Hoe dat gaan gebeuren blijft nog even geheim. We verklappen niet alles! 
-Naar alle waarschijnlijkheid zal de afluiting van het jubileumjaar plaats vinden op 18 november, met een feest voor onze aller kleinste leden met onze aller oudste supporter! 
U merkt het, het is een hele organisatie. Het programma staat dus in grote lijnen vast, maar er moet er nog heel veel werk verzet worden. Wij houden u op de hoogte via de ADO’20 website. Daar vindt u een banner met het logo van ADO’20 100 jaar. Daar zult u regelmatig op de hoogte gehouden worden over de ontwikkeling van alle geplande jubileumfestiviteiten 
Hopelijk heb ik u via dit voorzetje al een beetje warm kunnen maken voor het aankomende feestelijke jubileumjaar. Wij hebben er in ieder geval nu al zin in. 

Jos Beerse, voorzitter

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!