Corona protocol

CORONA PROTOCOL ADO'20

Corona.jpg

TOTO KNVB-bekerwedstrijd ADO'20-Barendrecht 27 oktober 2021
Tijdens de wedstrijd ADO’20 – Barendrecht in de eerste ronde van de Toto KNVB-beker zijn er om de wedstrijd te bezoeken aanvullende maatregelen van toepassing.

U dient bij het betreden van het sportpark over één van de volgende QR-codes te beschikken:
1) Een bewijs van vaccinatie in de corona check app of op papier.
2) Een geldige PCR test niet ouder dan 24 uur en niet jonger dan 2 uur in de corona-check app of met een QR-code op papier. (kijk voor meer informatie op: https://www.testenvoortoegang.org/)
3) Een bewijs dat je hersteld bent van corona. (Het herstelbewijs is geldig 11 dagen na de positieve testuitslag en mag maximaal 180 dagen oud zijn)
Zie voor meer informatie https://coronacheck.nl/nl over het verkrijgen van bovenstaande bewijzen.
(Let op! Een zelftest is niet geldig om toegang te krijgen tot de wedstrijd)
4) Daarnaast dient u in bezit te zijn van een registratie/entreebewijs, dit dient alleen ter registratie van de contact gegevens.  Het registratiebewijs kunt u verkrijgen via de volgende link:  https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ado20-barendrecht-121278540379
Het is ook mogelijk u ter registratie in te schrijven aan de poort. Echter, wij verzoeken zoveel als mogelijk een registratiebewijs thuis uit te printen en het bij je te hebben, dit om de doorstroming bij de ingang te verbeteren.


Update per 4 november 2020

Maatregelen per 4 november 22.00 uur
Het kabinet heeft dinsdagavond 3 november wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf woensdag 4 november 22.00 uur en gelden in elk geval voor de komende vier weken. Voor het voetbal betekent dit op hoofdlijnen:

1. Wedstrijden van alle amateurcompetities zijn tot nadere order niet toegestaan.

2.Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand.

3. Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.

4. Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.

5. Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

6. Alle wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Vrouwen Eredivisie mogen doorgaan.

Update per 16 oktober 2020
De overheid heeft de competities voorlopig voor 4 weken stilgelegd. Daarvoor is een pakket van  maatregelen afgekondigd, aangevuld met diverse regels, opgesteld vanuit de veiligheidsregio.
Wij zullen als bestuur alles in het werk moeten stellen deze maatregelen op de juiste wijze te laten uitvoeren.

1. Onze jeugd t/m 12 jaar hoeft onderling en tussen hen en volwassenen geen afstand te houden.
Zij mogen, naast de trainingen, ook onderlinge oefenwedstrijden spelen, maar in goed overleg met trainers en/of leiders èn onze wedstrijdsecretaris.
Van 13 t/m 17 jaar geldt dat ook, met dien verstande dat er wel 1,5 meter afstand dient te zijn tussen hen en personen van 18 jaar en ouder.
Alle spelers/speelsters wachten bij de toegangspoort, worden door hun trainer/leider opgehaald en verlaten ook het complex samen met hun trainer/leider.

2. Spelers/speelsters vanaf 18 jaar mogen trainen in groepjes van 2 personen, telkens onder begeleiding van hun trainers(s). De groepjes van 2 mogen tijdens de training niet wisselen van groep. En het trainingsveld zal door de trainer/leider verdeeld worden in diverse vakken met een minimale grootte van 1/8 van het trainingsveld.

3. Bij alle activiteiten die op ons sportpark plaats vinden, zijn geen toeschouwers toegestaan.

4. We gaan ervan uit dat bij gebruik van één van de bovenstaande mogelijkheden de trainingsvelden leeg/netjes worden achtergelaten

5. De trainingstijden die nu gelden voor elk team blijven ongewijzigd.

6. De kantine, kleedruimte (ook voor het opbergen van de kleding) blijven gesloten.

7. Bij klachten of wanneer je in contact bent geweest met het Corona-virus, blijf thuis. Laten wij met zijn allen onze verantwoordelijkheid nemen en doen wat er gevraagd wordt

Tot slot:
Houd de site van ADO’20 goed in de gaten, het kan zomaar weer anders zijn.
Wij willen tot zo ver iedereen bedanken voor alle begrip, geduld en steun die we de laatste tijd mochten ontvangen.

Stay safe.

Het Algemeen Bestuur van ADO’20

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!