Info F-Kamp

Welkom op de website van het ADO'20 F-Kamp

Het F-kamp wordt jaarlijks gehouden voor de junioren Onder de 7/8/9 van ADO'20.Wat houdt het F-Kamp in?
Op de eerste dag gaan we met z'n allen een spelmiddag doen in combinatie met een voetbaltoernooi. Na dit het toernooi wordt er gegeten en geslapen op sportpark De Vlotter. De tweede dag is er een bezoek aan een verrassing waarna er opnieuw op De Vlotter wordt gegeten en er vervolgens een einde komt aan het F-kamp. 

Dit jaar 2022 zal het F-kamp weer voor 2 dagen plaats vinden, inclusief slapen in de kleedkamers. Dit is zolang de corna maatregelen dit toelaten.
Wanneer vindt het plaats?
Het F-Kamp vindt ieder jaar in de meivakantie plaats, dit jaar op 3 & 4 mei!
Wat kost het?
Voor de het 2-daagse kamp vragen wij een eigen bijdrage van €30,-. Je krijgt daarvoor dan eten, drinken, twee dagen vermaak en een overnachting op sportpark De Vlotter.

F-kamp op zoek naar vrijwilligers
Het kamp wordt grotendeels mogelijk gemaakt door de sponsoren. Maar ook zonder vrijwilligers zou het F-kamp niet voort kunnen bestaan. Op dit moment zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen in de organisatie, een team willen begeleiden tijdens het kamp of achter de schermen willen ondersteunen tijdens de 2 dagen in mei. Wil jij als ouder/verzorger je steentje bijdragen aan het plezier van jouw kind? Of draag je gewoon een warm hart toe aan onze ADO jeugd en maak je samen met ons een succes van dit kamp als vrijwilliger?
Voor aanmelden als vrijwilliger of voor vragen neem dan contact op met Roy van Wijk. Mail: kamp@ado20.nl. Mobiel: 06-36490444


Het F-kamp 2022

 

De organisatie heeft inmiddels al behoorlijk wat ervaring door de jaren heen, zie: "Organisatie" waarin wij ons voorstellen. Wij zijn op zoek naar nieuwe teamleden voor de organisatie!
Mocht je interesse hebben meld je dan via "Contact".

Kijk gerust even rond op de pagina's.
Heb je vragen of opmerkingen over onze site?
Kijk dan even bij "Contact" en stuur ons een mailtje!
 

Hieronder kunt u een idee krijgen van het F-kamp van voorgaande jaren.

 

34ste F-kamp van ADO'20

33ste F-kamp van ADO'20

32ste F-kam van ADO'20

 

F-kamp1.jpg

Een foto van een paar jaar geleden.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!