Wedstrijdverslagen

De 1e wedstrijd van het seizoen voor de meiden, thuis tegen Stormvogels voor de beker. Na de kermis en enkele flinke regen buien mochten de meiden op het kunstgras. Gelukkig de wedstrijd ging door en het was heerlijk weer om te spelen. Vandaag met twaalf, dus veel wisselen.

Vanaf de aftrap was ADO beter en namen de meiden het initiatief. De trainingen van Henk wierpen gelijk de vruchten af. De meiden wonnen veel duels, speelde goed over naar elkaar en scoorden direct in de eerste held al zes goals. Het enthousiasme was leuk om te zien, zowel in het veld als de wissels die enthousiast aanmoedigde.

in de tweede helft werd de voorsprong geconsolideerd en werd er nog een goal gemaakt. Eind uitslag zeven tegen twee voor ADO. Een dik verdiende overwinning meiden. Jullie mogen trots zijn op de eerste overwinning.
Geen wedstrijdverslagen gevonden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!