De vrijwilliger van de maand augustus

28 augustus 2019 23:15


Paul Kruijver werd door Tiny Visser, met wat steun van haar zoon en oud ADO’20-voetballer Willem Visser, naar voren geschoven als vrijwilliger van de maand augustus.

De reden waarom Paul vrijwilliger is geworden, is op de eerste plaats niet omdat zijn dochter en zoon bij ADO'20 voetballen. Nee, Paul vindt het leuk om dingen te organiseren, mensen te vermaken en het verenigingsleven te ondersteunen. Niet alleen op het sportieve vlak maar ook als het gaat om de  randvoorwaarden.
Momenteel is Paul coördinator JO-17, lid van de TC met als taak allerlei activiteiten te organiseren en is hij lid van de 100-jarige commissie. Kortom het is een druk baasje. Natuurlijk is Paul ook nauw betrokken bij de ontwikkelingen van zijn dochter Rosa en zoon Joshua op voetbalgebied, maar daar kunt u alles over lezen in het mooie nieuwe ADO’20-magazine dat deze week uitkomt.
Zijn hoogtepunt/mooiste herinnering bij ADO is het Nederlands Kampioenschap van de Reserve Hoofdklasse. Daar behaalde hij niet alleen het sportieve hoogtepunt, maar zegevierde zeker ook het sociale aspect: de vriendschap met vele medespelers, die daaruit is ontstaan en dat kan ik onderstrepen.
Wat het spelletje zelf betreft heeft Paul lang gevoetbald, tot circa zijn 50e jaar. Dat was voornamelijk in het tweede, maar enkele jaren zat hij in of tegen het eerste team aan. Toen Paul in het eerste speelde heeft hij onder trainer Nico Nooij de 2e plaats behaald. Dat zag er in het begin van dat seizoen niet naar uit dat hij in het eerste zou komen. Door een verkeerd geplande zomervakantie moest in het derde beginnen. Dat duurde echter niet lang, want niet veel later stond hij weer bij de selectie van het eerste.
Op de vraag wat mag er absoluut niet ontbreken in het jubileum jaar, kwam een voor de hand liggend antwoord: een groot feest voor jong en oud!
Tot slot wilde hij nog toevoegen en eigenlijk kan je dat van Paul verwachten: “Een vereniging zoals ADO'20 kan alleen maar bestaan dankzij de vele vrijwilligers en dat je als lid/persoon begrip moet hebben dat bij alles wat er gebeurt je altijd met vrijwilligers te maken hebt.
Wie de volgende vrijwilligster is, wordt voor Paul een lastige opdracht. Geen persoon uit de
dezelfde commissie, geen familie of vriendin en van die allen heeft Paul er meerderen.

Jos Beerse, voorzitter

Vrijwilliger van de maand wordt mede weer mogelijk gemaakt door R&R Flowers en Ruysdael.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!