Vrijwilliger bij ADO'20 - ADO'20

Vrijwilliger bij ADO'20

ADO20_logo.jpg             De vrijwilliger bij ADO'20, onmisbaar!

ADO’20 telt ruim 300 vrijwilligers die dag in, dag uit klaar staan voor onze vereniging. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat onze leden en overige sportliefhebbers gebruik kunnen maken van de sportfaciliteiten bij onze club!

Maar we ervaren helaas ook dat het verenigde gevoel afneemt en dat taken en faciliteiten binnen onze vereniging als vanzelfsprekend worden aangenomen. Een scheidsrechter, dat regelt de club toch? Ik moet toch een kopje koffie kunnen kopen in de rust? En ik verwacht wel een schone kleedkamer.
Ja, we bieden het allemaal graag, maar dit wordt toch echt allemaal uitgevoerd door vrijwilligers!

We zijn nog regelmatig op zoek naar personen die ons willen helpen. Meld je aan om ook als vrijwilliger deel uit de maken van onze mooie vereniging. Het kost wat tijd, maar je krijgt er ook veel voldoening en kennis voor terug! In deze rubriek melden wij de vacatures binnen ons vrijwilligersteam. Meld je bij de contactpersoon als een functie je interesse hebt gewekt.

Voor algehele informatie over vrijwilligerswerk binnen ADO’20 kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen: secretaris@ado20.nl

 

Bestuur ADO’20

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!