Algemeen - ADO'20

Algemeen

ADO20_logo.jpg                  Jeugdtrainer bij ADO'20

Een team heeft begeleiding nodig. We zijn daarom continue op zoek naar nieuwe leiders, maar vooral trainers voor onze de jeugdteams
.
Zo zijn we o.a. op zoek naar een een trainer/leider voor ADO'20 JO11-2, maar ook bij andere teams hebben we nog open plekken!

Je begeleidt en coacht dan je team bij de wedstrijden op zaterdag en 1 of 2 keer per week verzorg je de trainingen. Het is natuurlijk leuk als je wat ervaring hebt, maar dat is net per sé noodzakelijk. Je wordt in de beginfase dan bijgestaan door een trainer met ervaring. Valt het trainen bij jou in de smaak en wil je je verder als trainer/coach bekwamen, dan zal ADO'20 je stimuleren trainerscursussen van de KNVB te gaan volgen. Wij betalen bijvoorbeeld je cursuskosten van de KNVB.

Vereist: je hebt enig inzicht in het voetbalspelletje en je vind het leuk om de spelers van je team een leuke band te hebben.
Benodigde inzet: op zaterdag een wedstrijd coachen en 1 of 2 keer per week de trainingen verzorgen.

Heb je zin om wat voor de vereniging te doen en heeft de functie je interesse gewekt? Aarzel niet om te reageren. Op naastgelegen pagina's kun je zien bij welke teams of afdeling je actief zou kunnen zijn.

Trainersgezocht_0001.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!