Lidmaatschap

kaboutervoetbal_100jaar.png
LIDMAATSCHAP KABOUTERS

De eerste 3 keer kunnen kinderen vrijblijvend meedoen aan de trainingen om te kijken of zij het voetballen en de training leuk vinden. Graag ontvangen we een telefoontje of e-mail voor een proeftraining.

Als uw kind het na een aantal keren leuk vindt, kunt u uw kind opgeven bij de ledenadministratie. Deze bevindt zich in de ADO-kantine op de eerste verdieping. Kijk voor de openingstijden bij de ledenadministratie.

De kosten van het lidmaatschap zijn 60 euro per jaar, en een eenmalig bedrag van €20,- inschrijfgeld. Bij het aanmelden dient dit bedrag contant / pin betaald te worden

ADO_tenue.jpgADO tenue 
Elk kind krijgt een gratis ADO shirt en broek en sokken in bruikleen. Overige benodigdheden dienen zelf te worden aangeschaft (zie ook kaboutertraining). Het tenue kan, na inschrijving, worden verkregen bij Karin van Duijn of Esther van Hooff via het kledingfonds van ADO'20:
kledingfonds@ado20.nl 

Aan het einde van het seizoen moet het tenue weer (schoon) worden ingeleverd, ook als uw kind in het nieuwe seizoen weer bij de kabouters start.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!