Presentje voor alle ADO'20-jeugdleden.

20 maart 2021 15:00


Alle jeugdteams kregen vandaag een presentje in de vorm van een ADO'20-bidon en een zak met snoepjes.
Zie hieronder een kleine impressie.

Ado.png

Heemskerk, 20 maart 2021

 

Beste jeugdleden van ADO’20,

Onze vereniging heeft een relatief grote, florerende jeugdafdeling. Wekelijks komen een kleine 600 spelers en speelsters met veel plezier naar sportpark De Vlotter om te trainen en hun wedstrijden te spelen. Helaas hebben zij, net als iedereen in Nederland, momenteel ook te maken met de gevolgen van het coronavirus.

Al enige tijd worden er geen officiële wedstrijden meer gespeeld, maar gelukkig mocht er geruime tijd nog wel gewoon getraind worden door onze jeugdteams. Dat in tegenstelling tot de seniorenteams, die pas sinds kort weer mogen trainen.

Wij zijn blij te zien dat onze jeugdtrainers en leiders actief betrokken zijn en blijven bij de vereniging en telkens weer proberen onderlinge partijtjes te organiseren voor hun teams. Wekelijks worden er 20 tot 25 van deze wedstrijden gespeeld. Ondanks de afwezigheid van publiek is er op de zaterdagochtenden vaak sprake van een gezellige drukte op ons sportpark.
Daarnaast proberen verschillende vrijwilligers zo nu en dan leuke activiteiten te organiseren. Zo vond er onlangs nog een footgolfevenement plaats voor de oudere jeugdleden. Hieraan namen zo'n 280 enthousiaste jongens en meisjes deel. Voor de jongste jeugd werd er o.a. (in het donker) een ledtoernooi gespeeld.

Maar uiteindelijk mist natuurlijk iedereen het gevoel van het spelen van competitiewedstrijden tegen andere verenigingen. Want dat is uiteindelijk de reden waarom je lid bent geworden van een voetbalvereniging. We hopen dat daarmee  weer snel een begin gemaakt kan worden.

ADO'20 wil graag zijn dank uitspreken aan alle (jeugd)leden, die de vereniging in deze moeilijke tijden trouw zijn gebleven en wil jullie hierbij als blijk van waardering  graag een aardigheidje overhandigen.

 

Bestuur ADO’20

cadeautje1.jpg

cadeautje2.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!