De vrijwilliger van de maand september - ADO'20

De vrijwilliger van de maand september

3 oktober 2022 11:30


Luc Stet is de vrijwilliger van de maand september geworden, maar dat had net zo goed iemand anders van de nieuwe kantinecommissie kunnen zijn, zegt hij zelf. Angelique Timmer, de vrijwilligster van de maand augustus, vindt het "stoer" dat de nieuwe commissie de kantinewerkzaamheden hebben overgenomen.

Toen Cees en Sonja den Dunnen stopten met hun jarenlange zorg voor onze kantine kwam bij Luc Stet, Roy van Wijk en Piet van der Meij het besefmoment: “Ja, en wat nu?”
“Je kan vanaf de zijkant gaan roepen van het moet zo of zo, maar je kan ook je handen uit de mouwen steken en dat hebben wij dus gedaan,” aldus Luc.
Luc is dus eigenlijk nog maar heel kort vrijwilliger, maar wel al jaren actief als een echte ADO'20-voetballer.
Luc vindt dat ze als kantinecommissie al een hoogtepunt bereikt hebben! De manier waarop ze  invulling van de barbezetting en keuken hebben georganiseerd gaat steeds meer vorm gaat krijgen. “Als ik de kantine in komt en er staat het team dat daarvoor ingedeeld is, vind ik dat gewoon super leuk! Je merkt dat de wil bij veel leden aanwezig is om een steentje bij te dragen en dat moet langzamerhand een vanzelfsprekendheid worden.”
Luc wil heel graag aangeven dat hij het een eer vindt dat hij vrijwilliger van de maand is geworden, maar ook met nadruk aangeven dat hij dat niet alleen doet. Niet alleen de overige leden van de kantinecommissie Roy en Piet, maar zeker ook de coördinatoren Eva, Boyd, Rebecca, Sjoerd en alle vrijwilligers dragen hun steentje bij om de "ziel" van onze vereniging draaiende te houden.
Verder merkt Luc op dat ook de samenwerking en overleg met het bestuur goed te noemen is. 
“We worden serieus genomen, dat blijkt dat na enig overleg er een nieuwe schrobmachine aangeschaft kon worden en werden bovendien nieuwe koelingen achter de bar aangeschaft en geplaatst.”
Voor de vrijwilliger(ster) van de maand oktober heeft Luc een maand de tijd om daarover na te denken. We zijn benieuwd naar zijn keuze.
Op de foto wordt Luc geflankeerd door coördinator Boyd en ADO'20 ZA6 speler Rick Bijlsma, die vanuit het team bardienst draaide.

Vrijwvdm.jpg

De vrijwilliger van de maand wordt mede mogelijk gemaakt door
vrijwilliger_vd_maand_recl.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!