ADO'20 O23-1, bijna niks was gewoon, deze keer.

30 januari 2023 15:15

Wedstrijd verslag ADO'20 O23-1, zaterdag 28 januari 2022
Bijna niks was gewoon, deze keer. RKAVV een nieuwe tegenstander, de aanvangstijd ongebruikelijk (17.00 uur), de fysio Tom (degene die doorgaans ODIN'59 1 doet).
Zonder Kees, Luca, Luke, Gijs en Jilani en met Geruluit op de bank, was de basisopstelling aanzienlijk anders. Dat gold ook voor de reservebank met vier O19-spelers: Rik Bos, Milo van Gool, Sam van Hooff en Tom Welboren. Doordat zij beschikbaar waren, konden we alles geven en de basisspelers zich zo nodig leeg knokken.

We waren gedreven en aanvallend vanaf het eerste fluitsignaal en dat bleef zo. Na 8 doelkansen voor ons en zo’n 2 voor de thuisclub, werd het toch rusten met 1-0 achterstand. Voor de goed meevoetballende Lucas was het lange afstandsschot ruim over hem heen, niet te doen.
RKAVV begon scherp aan de tweede helft en zette ons de eerste 10 minuten rondom en in het strafschopgebied voor te keren doelpogingen. Een indraaiende hoekschop voor ons, kon een veldspeler slechts keren met de hand. Diens rood leverde ons het meertal op, en de door Patrick benutte penalty de gelijkmaker. Geruluit vuurde bij zijn invalbeurt binnen10 minuten een lange afstands kogel af die hem en ons nog lang zal heugen en laten nagenieten.
Met een blessuretijd van 5 minuten te gaan, kwamen Milo en Sam de overwinning veiligstellen. Dat Sam (kleinzoon van Gerrit) geen minuut nodig had om het bevrijdende 3de doelpunt te scoren, werd zowel op het veld als langs de lijn met uitgebreid juichen gevierd.
Resumerend: Ted was zeer gedreven, Wim doortastend, Jerrel supersnel, Nick als vanouds goed, Wout de degelijkheid zelve. Tom blijkt een abonnement te hebben op latje tik. Nasser en Foppe waren weergaloze aanhouders, Djamai’s voetballen was een lust voor het oog, Luuk en Kaj rotsen in de branding. De O 19-spelers namen afwisselend het vlaggen voor hun rekening en smaakten het genoegen van 2 gewonnen wedstrijden op één dag.
Het begeleidende duo H & H “kregen die lach niet meer van hun gezicht”.