ADO'20 O23-1 verslaat koploper!

11 april 2024 14:30

WEDSTRIJDVERSLAG ADO20 O23-1 TEGEN QUICK20 O23-1 (een verlaat verslag)
De eerste divisie waarin we spelen, is niet te onderschatten. De tegenstander evenmin. De enige verliespunten die Quick dit kalenderjaar boekte, waren er tot nog toe 2. Uitgerekend toen zij ons ontvingen en wij in de blessuretijd onze 0-1 voorsprong door een omhaal van hun keeper in ons strafschopgebied kwijt raakten.

Peptalk voor nu was niet nodig, maar ondanks dat hadden we scherper kunnen beginnen. Halverwege de eerste helft passeerde de bal van Quin de doellijn net niet. Tom wist de nodige ballen met zijn hoofd te raken en deed dat heel succesvol na een half uur speeltijd:1-0!

Tom Welboren 1-0

Quick liet zich flink terugdringen, maar kansen van Teun, Quin, Tom en Joshua K. troffen nog geen doel.
De enkel van de goed coachende Gennaro sloeg dubbel onder de voet van een tegenstander, waardoor hij zich moest laten vervangen door Anouar. Omdat we zo goed stonden en de uitvoering zo degelijk was, groeide ons vertrouwen. Via Nasser werd een prachtige aanval opgezet die Quin prima afrondde: 2-0!

Quin van der Mark 2-0

Vlak voor tijd speelde een begenadigde Soulaimani (die de tegenstanders echt zoek liep) Nasser in, die op meesterlijke en verrassende wijze de bal in de voeten van Teun speelde: 3-0!

Teun Groot 3-0

De geschorste aanvoerder Luke en grensrechter Ruud de Zoet zagen hoe goed het was.
Luca, Luuk, Tim en Foppe waren de o, zo solide verdedigers die met Levi centraal, geen kans weggaven. Anouar, Soulaimani, Sam en Josh G. vielen puik in.
Dit zoet van de overwinning smaakt naar meer. De uitslag was niet geflatteerd. Eigenlijk hadden nog vijf kansen verzilverd kunnen worden. Maandagavond op de training was de stemming ook nog opperbest.