1 - 8

ADO '20 JO9-4

F-pupillen zaterdag, F5, 6e klasse 08

22 november 2014 11:30

Vandaag was Geel Wit F3 onze tegenstander. Met heel veel meegereisde supporters begonnen wij de wedstrijd zonder de geblesseerde meiden Celine en Lisa. Beterschap en hopelijk zijn zij er volgende x weer bij. Met Ahmed en Farhaad in de spits gingen wij furieus van start. Vanaf de aftrap hebben we 3 een-tweetjes gezien en binnen 10 seconden schoot Ahmed de bal strak in het doel. We bleven goed druk zetten op de tegenstander. Dit resulteerde in een doelpunt van Quinton in de derde minuut. Op dat moment waren we even niet oplettend. We liepen met z'n alle op de helft van de tegenstander te voetballen. De bal ging er overheen en Geel Wit kon op het doel aflopen. 1-2. Meteen vanaf de aftrap kreeg Ahmed de bal aangespeeld van Farhaad en twijfelde niet. Hij schoot de 1-3 binnen. En dit alles na 7 minuten. We kregen nog een vrijtrap op ongeveer 25 meter van het doel. Quinton nam deze bal in een keer op zijn pantoffel en schoot snoeihard op de lat. Mooi geschoten....had een wereldgoal geweest. Een paar minuten later gaf Kenzo een pass op Quinton en hij maakte alsnog de 1-4. Dit was ook de ruststand.
Na een lekker bekertje limo gingen wij weer van start. Geel Wit had niet veel te vertellen. En als ze bij het doel kwamen, dan stuitte ze of op Thias of op Ryan. Thias wist de bal vaak te veroveren en Ryan kwam iedere x goed zijn doel uit en hield alles tegen. Door ook Twan naar voren te sturen werd er nog meer druk uitgeoefend waardoor Geel Wit alleen nog maar kon verdedigen. Op het middenveld was Bas de baas. Hij heeft veel ballen veroverd en speelde de bal keurig af. We hebben de tweede helft nog 4 keer gescored: Ahmed 1, Farhaad 2 en Bas 1. Helaas voor Twan was hij een paar keer dichtbij maar zijn vizier stond niet op scherp.
Eindstand: 1-8. Wederom een leuke wedstrijd om te zien. Goed gevoetbald jongens. Volgende week een topper. Stormvogels F2 komt op bezoek.