2'
Mo Messaoud (intikker)

8 januari 2015 20:00

Juroen Koene

ADO’20-FC Lisse was een levendige oefenwedstrijd, die eigenlijk door ADO’20 gewonnen had moeten worden. De teams waren weliswaar aan elkaar gewaagd, maar ADO’20 heeft wel een viertal 100%-kansen gehad, die echter jammerlijk niet werden benut.

Door de trainers was er afgesproken dat er 3 x 30 minuten gespeeld zou worden om zodoende in de korte rust momenten te creëren waar dan de nodige aanwijzingen gegeven konden worden. Mede door het gebruik van de vele wisselspelers was het duel niet aldoor sprankelend. Toch waren er regelmatig vlot lopende combinatie op het kunstgrasveld te bewonderen.

ADO’20 begon met de volgende spelers:  Mats v.d. Wijst,  Dennis d. Wit (zij speelden de volle 90 minuten),  Gino Felixdaal,  Sem v.  Amersfoort,  Brian P Tesselaar,  Marcel Huisman,  Mitchel Bolck,  Ferry Heijnis,  Tom v. d Brink, Tristan Buchinhoren en Aaron Bruin. In de loop van de wedstrijd kwamen de volgende spelers in het veld:  Malcolm Meijer,  Rydel Tuinfort,  Clive Keus,  Max Kroes,  Robin de Boer,  Mike Koenders en nieuweling Joy  Schoonenbeek, die de afgelopen weken een paar keer bij ADO meetrainde. U mist ook enkele namen, zoals Jeffrey Kleibroek, Sead Mazreku, Jack Laan en Ted Amson.  Zij waren of geblesseerd of verhinderd.

Nu enkel hoogtepunten van de wedstrijd.

Maar we beginnen met een misverstand in de ADO’20-verdediging in de 2e minuut, wat meteen een 0-1 achterstand betekende.

In de 10e minuut een prachtige vrije trap van Tom van den Brink tegen de lat,

In de 28e minuut een goed lopende aanval met een goed pass van Mitchel en afgerond met een vlijmend schot van de eerder genoemde Tom die net over ging.

Maar ook Lisse kreeg een  goede kans uit een kluts.

In de 30e minuut, goed doorzetten van Mitchel,  gevolgd door een schot dat door een Lisse-speler tot corner werd verwerkt.

Na de 1e pauze  werd er na 5 minuten gescoord door ADO’20. Een goed lopende aanval vanaf eigen helft werd  bekwaam afgerond door Tom.

In de 55e minuut een goede voorzet door Tristan goed  ingekopt, maar ook goed gepareerd door Lisse-doelman Mark de Vries.

In de 60e minuut een hele grote kans voor Ferry, die hij helaas miste. Hij had ook nog eens de pech dat hij wel heel erg fel  werd verdedigd door de nummer  13 van FC Lisse,  wat hij met een blessure aan de wreef moest bekopen.

In het 3e  gedeelte heeft ADO’20 zoals al genoemd enkele 100% kansen niet verzilverd. Zo dacht Clive de bal binnen te tikken, maar was de reflex van Tim Orlowski nog voldoende en had ook Malcolm moeten scoren, maar helaas.

Zo eindigde deze leuke oefen pot in 1-1 gelijkspel.