65'
Sead Mazreku (schot)
85'

13 januari 2015 20:00

In de eerste helft ging het spel golvend op en neer niet. Het was allemaal niet goed, zeker aan ADO'20 zijde was het onrustig en gingen passes naar de verkeerde spelers. Of het zeer geslaagde trainingsweekend daarbij een rol speelde of omdat er maandag ook getraind was, we zullen het nooit weten.

Aan beide zijde waren er wat kansjes en de grootste was 5 minuten voor rust voor DEM, maar door een goede redding van Mats v.d. Wijst bleef het 0-0. Samen met Mats kwamen de volgende spelers in de eerst helft op veld: Dennis de Wit, Rydel Tuinfort, Sem van Amersfoort, Brian Paul Tesselaar, Marcel Huisman, Jeffrey Kleibroek, Mitchel Bolck, Ferry Heijnis, Tristan Buchinhoren en Tom van der Brink. In de tweede helft zoals gebruikelijk weer de nodige wissels en kwamen Sead Mazreku, Ted Amson en Joy Schoonenbeek in het veld. Het ging ietsje beter bij ADO'20, maar ook DEM liet van zich spreken. In de 55e minuut kreeg Tom van der Brink het op zijn heupen. In een rush van zo'n 50 meter gaf hij de bal op maat af aan Mitchel Bolck die 1-0 scoorde. Onmiddellijk hierna kwamen Mike Koenders en Aaron Bruijn in het veld, maar door de wissels werd het spel allemaal niet beter. ADO'20 werd wel gevaarlijker. Zo gaf Dennis de Wit een goede voorzet waar een goede kans uit voortkwam en in de 65e minuut bracht Ted Amson met een prachtige lob de stand op 2-0. Kort daarna kwam DEM echter direct terug in de wedstrijd en scoorde 2-1. DEM hield kansen op een beter resultaat vooral door slordigheden in het ADO-spel. Maar zoals het zo vaak gaat in de voetbal als je ze zelf niet maakt, dan maakt de tegenstander er één. En dat gebeurde! Met een fraaie lob bepaalde Sead Mazreku de eindstand op 3-1.
Zoals eerder gememoreerd: de uitslag had net zo goed 3-3 kunnen zijn. Al met al een leerzame oefenwedstrijd, die qua niveau een stuk minder was dan het duel tegen FC Lisse en het zal a.s. zondag tegen JVC Cuijk stuk beter moeten.