...
25'

F-pupillen zaterdag, F5, 5e klasse 15

21 februari 2015 9:00

We mochten zaterdagochtend weer eens vroeg het bed uit. We waren een van de weinige teams waarvan de wedstrijd wel doorging. Met slechts 7 spelers traden we aan tegen IJmuiden F2. Afwezig waren Farhaad, Ahmed en Lisa. In de vorige competitie verloor F5 nog kansloos tegen de kampioen. Maar dat ging nu wel even anders. IJmuiden had moeite met ons spel. De wedstrijd ging gelijk op. Bij rust stonden wij 1-0 achter. De tweede helft maakte wij goed gebruik van de wind in de rug. IJmuiden kwam bijna niet meer over de middenlijn. En die ene keer dat ze op onze helft kwamen werd het ook nog eens 2-0. Maar binnen 1 minuut maakte wij 2-1. Een fraai doeplunt van Quinton. Dit was tevens de eindstand. Jongens en Celine jullie hebben keihard geknokt en goed tegenstand geboden. Jullie mogen hier trots op zijn!