F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 06

21 maart 2015 11:30

Jordi van den Outenaar

Onbekend

Voor de derde keer dit seizoen was Kennemers (de kop loper) onze tegenstander. Waar we in september nog met 5-0 verloren, deden we het 2 maanden terug een stuk beter qua resultaat. Toen eindigde het 2-1 in hun voordeel. Vandaag konden we dus goed kijken of we nog een beetje vooruit zijn gegaan.

We begonnen de wedstrijd goed. Met Melle en Ramon kregen we een paar kansen. Net als de vorige weken gingen deze er helaas niet in. En dan raad je het al….. Kennemers maakt hun eerste kans wel. Zo sta je weer 0-1 achter. Waar we de vorige weken na de 0-1 een beetje inzakte, gingen we nu wat extra gas geven. Kennemers kon de bal voorin niet goed vasthouden. Dit resulteerde in nog een paar kansen. Een zeer goed spelende Kjell ging knap zijn tegenstander voorbij, maar werd van achter gehaakt. We kregen een vrijetrap dicht bij het doel. Deze werd goed ingeschoten door Melle. Doordat we allemaal zo fel waren, kwam Kennemers er in de 1ste helft niet echt aan te pas.

In de rust vond iedereen dat we eigenlijk dik moesten winnen. Dit kan alleen als iedereen keihard blijft werken. Dit ontbrak de 2e helft een beetje. De aanval stond vaak stil en niet vrij. Kennemers kreeg een paar kansen, maar onze Thomas passeer je niet zomaar. Ramon en Sten kwamen nog wel alleen voor het doel alleen deze gingen er niet in. Zo eindigde het in een gelijkspel.

We hebben niet eens een goede wedstrijd gespeeld, maar toch ben ik tevreden. Ik heb vooral in de 1ste helft een F1 gezien die keihard heeft gewerkt. Komt het doordat ik vandaag voor het eerst dit seizoen heb gezegd dat we echt moesten winnen?? Ik denk dat dat het was, maar ik weet wel dat ik dit vanaf nu elke wedstrijd wil zien! Met 80% inzet win je geen wedstrijden.

Thomas: Je hebt het vandaag uitstekend gedaan. Volgens mij was de 1ste helft wel een beetje saai, maar de 2e helft had je (gelukkig) wat meer te doen.

Jort: Je begin was wat minder, maar daarna heb je het uitstekend gedaan!! Hoogtepunt was natuurlijk je panna bij de tegenstander.

Milan: De aanvallers van de Kennemers hebben niet heel veel kansen gekregen. Dat is mede de verdienste van jou goede verdedigen.

Lars: Als centrale verdediger geloof ik het bij jou nu wel. Elke week sta je weer je mannetje. Ook op het middenveld doe je het goed, maar ik ben ook wel benieuwd hoe jij het in de aanval doet. Woensdag kunnen wij even kijken of jij ook een mannetje kan passeren. Oefen thuis nog maar even goed op je acties en dan zullen we het woensdag zien. Ik denk dat het helemaal goed gaat komen!!!

Guus: Fel zijn in de duels dat hoeven we tegen jou niet te zeggen. Probeer wel altijd voor de bal te gaan. Ook jij hebt weer hard gewerkt vandaag.

Kjell: Ik denk dat je vandaag één van je betere wedstrijden van het seizoen heb gespeeld. Ga zo door!

Melle: Je hebt keihard gewerkt vandaag. Waar je een paar maanden terug nog vaak stil stond, is dat nu totaal niet meer het geval.

Sten:  Je hebt vandaag een prima wedstrijd gespeeld en weer een aantal keer goed het overzicht gewaard. Let goed op je (eerste) aanname van de bal (Ondanks dat we op een hobbelig veld speelde).

Ramon: Je had een paar onwijs mooie acties in de 1e helft. Let er wel op dat je in balbezit altijd moet vrijlopen en niet achter je man moet staan.