64'
Assist: Wim Jansen

2 februari 2015 18:30

Onbekend

Twee dagen na de nederlaag tegen Kolping stond alweer een oefenwedstrijd tegen SVA D1 op het programma. Na de wake up call van zaterdag zou je verwachten dat de messen geslepen waren, echter binnen 11 seconden kwam SVA al op een voorsprong. Onoplettendheid bij de aftrap zorgde voor een vrije doortocht en knappe afronding van de vleugelspeler van de bezoekers. Dit was echter de enige echte kans voor SVA, want D1 hield de zaak hierna goed gesloten. Het vele balbezit leidde voor rust nog niet in heel veel kansen. Toch kwam D1 in de eerste helft langszij. Wim soleerde over het middenveld en schoot vanaf de rand van de zestien knap binnen (1-1).
In de tweede helft stond de D1 op. SVA werd goed onder druk gezet wat resulteerde in nog meer balbezit en veel kansen. In een tijdsbestek van een kwartier leidde dit tot vier treffers. Eerst was het Yaid die met twee treffers de stand naar 3-1 tilde. Vervolgens viel de bal voor de voeten van Kai Boham die verwoestend uithaalde (4-1). Het slotakkoord was voor Milan, die op aangeven van Wim de eindstand op 5-1 bepaalde.