...
64'
Assist: Tim Homan

11 februari 2015 18:30

Tegen tweede divisionist Hoofddorp D1 heeft D1 woensdag een prima wedstrijd neergezet. Hoewel de twee teams optisch aan elkaar gewaagd waren, had D1 toch de overhand. Dit was met name terug te zien in de kansen die de thuisploeg kreeg. Al binnen tien minuten leek de ban gebroken, maar de inzet van Tim belandde (weer) op de lat. Er volgenden aan beiden kanten wat mogelijkheden, maar de brilstand werd tot de rust bewaard. Ook in de tweede helft was het lang wachten tot de openingstreffer viel. Hoewel D1 er twee keer dichtbij was, viel hij voor Hoofddorp uit een van de spaarzame kansen van de bezoekers in de tweede helft: 0-1.
Heel even leek de D1 te knakken, maar niets was minder waar. De strijd op het middenveld was in handen en er volgden nog diverse kansen. Jack, Jarmo en Tim braken een aantal keer gevaarlijk door, maar troffen geen doel, mede door de goed spelende Hoofddorp-doelman. Uiteindelijk deed Luca het net wel bollen. Nadat Gijs knap wegdraaide en Tim zichzelf goed vrijspeelde belandde de bal voor de voeten van uitblinker Luca, die verwoestend uithaalde: 1-1. D1 drukte door en kreeg nog wat mogelijkheden. Nico was er met een streep vanaf de rand zestien nog dichtbij, maar zijn inzet ging net naast. Omdat de verdediging vandaag goed stond onder leiding van Wout, konden beiden ploegen genoegen nemen met een gelijkspel.