IJmuiden F2

F-pupillen zaterdag, F5, 5e klasse 15

14 maart 2015 9:15

Onbekend

Zaterdagochtend 14 maart....koud...een graad of 5....veel wind...gevoelstemperatuur 0 graden...en wij moesten tegen een sterkte tegenstander. Uit nipt verloren. Maar we zagen toen wel dat we kans zouden krijgen om te winnen. En zo geschiedde. De eerste helft speelden wij met de wind in de rug. Opdracht was om zoveel mogelijk te scoren, hoe lastig dit ook zou zijn, want de tweede helft kon het nog wel eens zwaar worden. IJmuiden stond niet voor niets bovenaan. Gelukkig willen de kids soms nog wel eens luisteren. We kwamen 2-0 voor door twee fantastische doelpunten van Bas en Thias. Voor Thias was dit zijn eerste van het seizoen en meteen een wereldgoal. Ruststand 2-0. We dachten dat dit net iets te weinig zou zijn. De tweede helft stonden we namelijk na 9 minuten al weer gelijk. Maar we bleven met z'n alle knokken. Er werd gestreden voor iedere bal, want we wilde absoluut niet verliezen. Tot 5 minuten voor tijd. Farhaad die met een geweldige boogbal de bal over de keeper in het doel schoot. Dit was tevens de winnende. Bas, Thias, Ryan en Ahmed goed verdedigd. Voor elke meter gevochten achterin. Quinton, Lisa, Kenzo en Celine veel gelopen op het middeveld. Gaten dichtgerend van achter naar voren. Twan en Farhaad geknokt voor ieder bal voorin. Een knappe teamprestatie.