...

F-pupillen zaterdag, F5, 5e klasse 15

21 maart 2015 9:15

Mex Dijkstra

De uitwedstrijd ging een stuk makkelijker dan de thuiswedstrijd. Misschien hebben we er iets te makkelijk over gedacht. De eerste helft begonnen we met Ryan in het veld. Twan was bereid om zijn plek in het doel in te nemen. Top Twan!! Wat kunnen verder nog over de eerste helft zeggen....niet veel. Er gebeurde weinig. Ruststand was ook 0-0. De tweede helft ging gelijk op. In de 24ste minuut was de ban gebroken. Quinton schoot de 1-0 binnen nadat hij de bal kreeg van Farhaad. De aftrap volgde. We waren nog zo blij dat we 1-0 voor stonden waardoor we even vergaten dat er weer gevoetbald moest worden. DEM zocht gelijk de aanval op en maakte 1-1. Over en weer kwamen er kansen. We dachten wie er nu een doelpunt maakt wint de wedstrijd. En ja hoor in de 36ste minuut ging Bas er vandoor nadat Celine de bal hard naar voren schoot. Bas ging alleen op het doel af en schoof de bal naast de keeper...2-1. 2 Minuten later stonden we met 4 man even te pitten op het middeveld. We waren met andere dingen bezig i.p.v. voetbal. DEM kon rustig de aanval opzoeken en de 2-2 binnen schieten. Jammer maar helaas. Als we de volgende keer iets meer verdedigen dan zijn we met het team weer een stukje verder. Niet verloren of gewonnen maar toch een punt. Op naar de volgende wedstrijd.