KNVB O12

0 - 1

ADO '20 JO13-1

2 maart 2015 19:00

Heerlijk op maandagavond in Zuidoostbeemster een balletje trappen tegen de KNVB onder 12. Het team waar D1-speler Wim Jansen in speelt en waarbij D2-keeper onlangs is afgevallen. Jim kon daarom mooi met ons mee en aan de heren uit Zeist laten zien dat ze de verkeerde keuze hadden gemaakt.

Al snel werd duidelijk dat de wind op het open veld van ZOB een grote rol zou spelen. We kregen aan het begin van de wedstrijd direct wat kansen, maar die troffen geen doel. Vervolgens iets meer druk van de KNVB maar dat waaide snel over. Door de wind vielen er in het verdere verloop van de wedstrijd weinig kansen te noreren. Het overwicht was er duidelijk, de uitdrukking in de score minimaal. Na tien minuten in de tweede helft bediende Jack Milan, die met een mooie stift de uitslag op 0-1 bepaalde. D1, wind, D1 wint.