30'

F-pupillen zaterdag, F5, 5e klasse 15

18 april 2015 9:00

Onbekend

Het was een heerlijke ochtend om te voetballen. Het zonnetje scheen weer eens. We speelden vandaag uit tegen Jong Hercules F1. We hadden nog iets recht te zetten, want de eerste wedstrijd hadden we nou niet echt terecht verloren. We waren gelijkwaardig. Het enige verschil was dat zij wel wisten te scoren en wij niet. Dus we begonnen met frisse moed aan deze wedstrijd. Afgesproken met de tegenstander om vandaag 8 tegen 8 te spelen. De eerste 10 minuten ging het spel over en weer. Veel kansen kregen we niet. Totdat wij in de 9e minuut de score opende. Toen was het ook meteen gedaan. Volgens mij dachten we dat de wedstrijd al bijna afgelopen was en dat we rustig aan konden doen, want 6 minuten daarna stonden wij met 3-1 achter. Dan vraag je je af "hoe kan dit nou"? Antwoord...simpel...."alleen maar aan aanvallen denken, niet overspelen naar elkaar, van achteruit niet aansluiten". Dit was tevens de ruststand. Na een bakkie limo en een donderspeech waren we een beetje wakker geworden. We begonnen zelfs meteen over te spelen ;-). Door een één-tweetje en een pass naar voren werd er hard op doel geschoten...3-2. Yes...denk je dan! De aansluiting is er weer...Helaas voor korte duur. 2 Minuten later had Jong Hercules alweer een doelpunt gemaakt....4-2. De laatste 5 minuten gingen we achterin 1 op 1 spelen om toch nog te proberen om twee keer te scoren. Het was ons bijna gelukt. Alleen een doelpunt in de 37ste minuut. Eindstand: 4-3.
Jongens en meisjes...de eerste helft moeten we maar HEEL SNEL vergeten. De tweede helft hebben jullie veel beter je best gedaan en laten zien dat jullie het wel kunnen (wat de eerste helft niet goed ging). Top gespeeld!
Volgende week alweer de laatste competitie wedstrijd. We spelen dan thuis tegen OG F8. Laten we deze laatste wedstrijd nog 1 keer ons stinkende best doen en die 3 punten mee naar huis nemen :-D.