30'

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 06

25 april 2015 9:15

Onbekend

Vandaag was AFC’34 onze tegenstander. Een club die bekend staat om hun goede jeugd dus we konden ons borst nat maken. Het was aan Guus de eer om vandaag weer eens te keepen.

We begonnen de wedstrijd heel vel, zoals we hadden afgesproken. Kjell, Sten en Milan stonden goed te verdedigen. Hierdoor kwam afc bijna niet op onze helft en kregen wij al snel kansen. Al snel wist Melle 2x te scoren. Hierna was het de beurt aan Lars die het als rechterspits mocht proberen. Lars ging met een goede actie langs zijn man en ramde de bal goed in de hoek. We gingen met een 3-0 voorsprong de rust in.

De tweede helft begonnen we weer sterk. Al snel maakte Ramon de 4-0 en 5-0. En zoals ik had gezegd mochten jongens het dan op andere plekken gaan proberen. Zo bestond de verdediging uit Melle, Lars en Ramon en stonden Kjell, Sten en Milan in de aanval. Dit deed ons spel alleen niet goed. We lieten het allemaal een beetje lopen en uiteindelijk wist afc nog de 5-1 te maken.

Vandaag is maar weer gebleken wat er nodig is om een wedstrijd te winnen. Iedereen moet 100% geven en er moet niet gewandeld worden. Je ziet dan dat je een makkelijke en dik verdiende overwinning behaald.