43'

E-pupillen zaterdag, E4, 5e klasse 08

12 september 2015 9:30

Onbekend

Nipt verloren van Egmondia E3. Na de aftrap begon de tegenstander in de eerste 5 minuten  met een drie doelpunten voorsprong. Waarop onze jongens zich moesten herpakken om deze aanval af te slaan. In de 8e minuut scoorde Thierry de 3-1. Na een mooie combinatie waarbij Thierry een steekpass naar Farhaad gaf kon hij de 3-2 maken.
 In de 13e minuut kwamen we gelijk door een mooie goal van Thierry, waarop Egmondia antwoorde met een mooi tegendoelpunt de 4-3. Na de rust scoorde Egmondia gelijk de 5-3, waarop Kenzo na een mooie actie met z'n linkerbeen voor de 5-4 zorgde.
Na een paar mooie reddingen van onze doelman Ryan en een goede verdediging van Jim, Ahmed, Gijs en Rory, wist Egmondia toch nog de 6-4 te maken. ADO bleef herhaaldelijk het doel bestoken, maar hun keeper wist net elke bal tegen te houden.
Na een mooie pass van Twan naar Fahraad, wist Fahraad zich te focussen op een opening, maar na een krachtig schot kwam deze terecht tegen de paal. Uiteindelijk wist Thierry er in de laatste minuut er 6-5 van te maken.

Al met al, een prachtig zwaar bevochten wedstrijd. De jongens hebben goed gestreden!