Nipt verlies van ADO'20 bij Telstar (3-2)

52'
Cagri Kodalak
69'

29 maart 2016 19:30

ADO'20 startte met 5 á 6 basisspelers waardoor diverse andere spelers hun kans kregen. Dat het niet meteen goed stond, bleek wel in de 2e minuut bij een corner voor Telstar. Er werd niet goed ingegrepen en de bal lag al in het net. ADO'20 raakte niet van slag en vocht zich terug in de wedstrijd. De goed spelende Gert Jan van Leiden veroverde na tien minuten de bal en gaf een prima pas aan Ugur, die vervolgens Neele wegstuurde en die fraai afrondde, een prima omschakeling dwars door het midden. In de 36e minuut werd Rick Neele (voorzorg) vervangen door Mark Dijkamp, maar daarvoor had Rick in de 28e minuut nogmaals kunnen scoren.
De eerste helft werd dus met 1-1 afgesloten waarin ook de jonkies van ADO'20 goed mee kwamen op dit niveau.

De tweede helft was amper begonnen of Telstar kreeg een grote kans, maar deze werd door de zeer alert spelende Mick Fatels van de doellijn gehaald. In de 52e minuut was er een goede en snelle aanval over links van Telstar die goed werd afgerond door Floris van der Linden, die goed voor zijn verdediger uitkwam. Kort daarna was het ADO'20 dat met een leuke aanval op het Telstar-doel afging, die werd afgerond door Mark Dijkamp, maar helaas voor hem en voor ADO'20 ging de bal via de onderkant van de lat terug het veld in.
In 60e minuut was het wel raak uit een corner van ADO'20. Toen het in eerste instantie niets leek op te leveren was het Mark Dijkamp die de bal toch in het net deed belanden en de stand op 2-2 bracht. Op dat ogenblik was het ook de goede afspiegeling van de wedstrijd.
Telstar kwam echter in de 69e minuut op voorsprong met een aanval dwars door de ADO'20-defensie, maar toen waren er al diverse spelers gewisseld dus was de organisatie niet meer geheel op orde. Toch kreeg ADO'20 nog een grote kans op de gelijkmaker. Selcuk Yilmaz ging alleen op de keeper af maar wist niet te scoren. in de 85e minuut was er een blessure van dezelfde speler.  ADO'20 had al zijn wisselspelers verbruikt en daarom werd er besloten om de wedstrijd te beëindigen.

Opstelling ADO'20
Mats van de Wijst, Dennis de Wit, Gert Jan van Leiden, Paul Groen, Mick Fatels, Marcel Huisman, Sead Mazreku, Ogur Kaya, Sven Berntzen, Selcuk Yilmaz, Rick Neele.
Mark Dijkamp, Thomas Duin, Chico van Soelen (gastspeler) en Jeffrey Gijsbets (reserve keeper van de A1) waren de wisselspelers