Velsenoord JO11-1

Onder 11 zaterdag, JO11-4, 5e klasse 07

12 november 2016 10:00

Onbekend

De J.O.11-4 trof vandaag in Velsen-Noord, j.o.11-1 een zware tegenstander: 2e in de stand en een mooi doelsaldo. Het was dus zaak achterin wat meer sloten op de deur te zetten om niet weer tegen teveel tegendoelpunten aan te lopen, zoals vorige week met 9-9!
Dat deden we door het middenveld te verzwaren en de aanvallers sneller terug te laten komen.
Dat lukte in de 1e helft vrij goed: na een kwartier stond het 1-1 en niet onverdiend.
Een ongelukkig doelpunt tegen (1-2) leidde direct een tweetal tegentreffers erbij op,m.n. bij de aftrap na 1-3, lag-ie 20 seconden later er weer in.(1-4)  Ingezakte concentratie heet dat......

De tweede helft begon hoopvol met een vlotte goal van Rory, (2-4) maar Velsen kreeg daarna duidelijk de overhand, zowel technisch als conditioneel. Het sneller teugkomen van de aanvallers lukte ook niet erg meer en we hadden het aan het houtwerk en goed keeperswerk van keeper Ties te danken dat de schade beperkt bleef tot 3-8.
Met penalty's evenmin een topdag...3 van de 9 raak, echt te weinig jongens!
Maar al met al hebben we moedig gestreden tegen deze sterke opponent en een redelijk resultaat neergezet, we houden de lijn van het betere spel vast en dan blijven de punten niet uit!