9 - 0

ADO '20 JO11-4

Onder 11 zaterdag, JO11-4, 5e klasse 07

3 december 2016 8:30

De j.o.11-4 had een zware uitwedstrijd tegen de ongenaakbare koploper DEM, alles gewonnen en een doelsaldo van 101-0!  Dus een eerste tegendoelpunt was mij wel een tractatie waard. Dat is er helaas niet van gekomen. Het werd een regelmatige 9-0 nederlaag, die eerder hoger dan lager had uit kunnen vallen, maar Ties was goed op dreef met enkele knappe reddingen.

We startten wel redelijk en hielden het goed dicht de eerste 10 minuten. Toen vielen er een paar achter elkaar. Combinatie van kou en niet (meer) opletten en rust 5-0 voor DEM
In de tweede helft werd er beter gespeeld en hadden we er wel eentje verdiend, afgezien van de beloning, die ik toegezegd had.  Maar Thierry pegelde net over de kruising, Wouter kwam tot het zijnet en Rory zag een schot gesmoord toen-ie viel. Aan de andere kant vielen er nog wel 4 bij, dus toch wel jammer dan.
De goede tweede helft èn het winnen van de strafschoppenserie (4-3 voor ADO!)  bieden genoeg perspectief om de laatste wedstrijd van het kalenderjaar winnend af te sluiten!