8 - 4

Zandvoort JO11-6

Onder 11 zaterdag, JO11-4, 5e klasse 07

7 januari 2017 10:00

We mochten de eerste aftrap doen in competitieverband van ADO in 2017 en hebben er een mooie wedstrijd van gemaakt.
De stevige kou was nog niet weg, dus goed ingepakt betraden onze mannen het strijdtoneel.
Het gemis van onze solide doelman Ties werd door Micah (1e helft) en Wouter (2e) opgevangen en zij deden dit beslist verdienstelijk!
Het werd een goede overwinning van 8-4 op Zandvoort na een ruststand van 4-1.
Twan opende de score met een fraaie lob gevolgd door 2 goed uitgespeelde goals voor 2- en 3-0 (Rory)
Zandvoort deed toen wat terug, maar Thierry  beantwoordde dit met een schuiver aan de andere kant (4-1) waarmee gerust werd.
Dat er iets van spanning ontstond in de tweede helft kwam door een aantal gaten in de verdediging, waarbij het gebrek aan conditie weer opspeelde. Dat werd gelukkig wel gecompenseerd in de aanval, met name Rory was goed op schot met nog 3 goals en ook Thierry met enkele assists en de laatste goal. (8-4)  Met wat slimmer spel voorin hadden we de dubbele cijfers wel kunnen halen, maar de overwinning telt en de laatste wedstrijd van de 1e seizoenshelft, a.s. zaterdag, hopen we ook goed af te sluiten. De kritische noot van de coach is natuurlijk, dat we bij de training sowieso een extra rondje pingels schieten in het verschiet hebben, want alleen Cem scoorde....