1 - 3

ADO '20 JO11-4

Onder 11 zaterdag, JO11-4, 5e klasse 07

14 januari 2017 10:00

Zaterdag 14 januari mochten we in Velsen-Zuid aantreden voor onze laatste wedstrijd van de najaarscompetitie.  Wij troffen in  IJmuiden een redelijke middenmotor.
Weer voltallig mèt keeper Ties, die vooral het eerste kwartier flink aan de bak moest. IJmuiden was gevaarlijk en enkele schoten misten maar net doel. De 1-0 achter kwam echter door een oude fout: pielen in de verdediging, balverlies en helaas, een toch nog onnodige achterstand ..... Lang duurde het echter niet want na een goede aanval schoot Thierry hard 1-1 binnen en nog voor de rust beloonde Rory goed doorzetten met een 2-1 voorsprong zelfs.
Na de rust hing de 2-2 een paar keer meer dan in de lucht; er werd te afwachtend verdedigd en het middenveld gaf ook een paar keer niet thuis, maar gelukkig, missers van de IJmuider spitsen en goed keeperswerk van Ties voorkwamen de verdiende gelijkmaker en, zoals vaker gebeurt: plots viel-ie aan de andere kant!  Twan raakte een rebound goed en die ging onhoudbaar in de hoek!
Daarna werden we getrakteerd op een hagelbui en waren tussendoor nog dichtbij de 4-1, maar voor we verder kwamen, blies de scheidsrechter vanwege de barre omstandigheden voortijdig af.
Penalty's werden niet meer genomen, maar een mooie uit-overwinning tegen deze beslist niet zwakke tegenstander bleef staan! Dus al een tweede overwinning in 2017 en welk team bij ADO kan ons dit nazeggen?!
Wij kijken al reikhalzend uit naar de voorjaarscompetitie, die volgende week begint!