3 - 7

ADO '20 JO11-4

Onder 11 zaterdag, JO11-4, 6e klasse 16

28 januari 2017 10:15

Na onze goede overwinningen aan het eind van de najaarscompetitie, zijn we op dezelfde manier doorgegaan en hebben de 1e wedstrijd van de voorjaarscompetitie meteen in winst omgezet.
Het was een uitwedstrijd tegen De Kennemers, die beter van start gingen dan wij, waardoor we na een minuut of 10 tegen een 2-0 achterstand aankeken.
Aanvallen hadden we toen nog nauwelijks gehad, dus er was enige reden tot zorg...
Maar de eerste aanval was een prachtige combinatie van Rory en Twan, die de verdediging van De Kennemers openspleet en door eerstgenoemde fraai werd bezegeld.
Toen Twan er kort voor de pauze 2-2 van maakte, waren we weer bij.

Niettemin, de tweede helft startte als de eerste; we kregen de bal niet goed weg uit de verdediging en we werden flink bestookt door de thuisploeg. Het doelpunt viel niet bij ons, maar aan de andere kant. Mooie assist van Thierry op Wouter, die goed afrondde en de voorsprong was er!
Nog was het soms eng wat er zich voor ons doel afspeelde, maar Ties was op zijn post, dus geen 3-3, maar met een uitval via Thierry en Rory werd in de rebound door Twan binnengeschoten. Dat gaf lucht , 2-4.
Ineens kregen we toen de geest en liepen snel door naar 2-5 en 2-6 van Micah.
Er viel er daarna nog eentje aan de andere kant, alvorens de eindstand op 3-7 werd bepaald. Opnieuw prima voorbereidend werk van Thierry zorgde voor een intikkertje van Rory.

Nu al 3 van de 3 wedstrijden gewonnen in 2017 en gelijk bovenaan in de nieuwe competitie....waar gaat dat heen??  De strafschoppenserie was opnieuw aan de bescheiden kant met 3 uit 9.