5 - 0

ADO '20 JO11-4

Onder 11 zaterdag, JO11-4, 6e klasse 16

13 mei 2017 9:00

Tamelijk opgewekt togen wij afgelopen zaterdag naar het oude Haarlem-stadion, voor de wedstrijd tegen het niet al te hoog geklasseerde Haarlem-Kennemerland.
In deze wedstrijd, die met 5-0 verloren ging, liepen we tegen iets aan wat bij voetbal hoort:
goals maken!
Dat deden we niet, dus bleef de hatelijke 0 op het scorebord staan.
Allerhand kansen verdwenen en kwamen niet in de statistieken:
* de eerste 5 minuten: 3x net naast, telt niet.
* paal, telt ook niet;
* vergeten terug te leggen, zelf (te zacht) schieten evenmin enz.

En dit was maar 1 helft; in de tweede helft, bij een  nog overbrugbare 1-0 achterstand, werden daar nog diverse situaties vrij voor de keeper en nèt- over aan toegevoegd. Bleef dus bij 0.
Aan de andere kant viel-ie daarna een paar keer wel en zo verlies je dan:
5 te weinig gemaakt voor een gelijk spel en zoals de lezer al opmerkt: had best gekund.....
Maar niet deze keer, dus moeten we onze revanche maar halen op de koploper Wijk aan Zee, a.s. donderdag. Die hebben alles nog gewonnen, dus is een mooie uitdaging!
Gelukkig schoten Sandesh en Thierry hun strafschop er wel in na afloop, dus een minimale troost ....toch nog.