JO9-4: laatste wedstrijd niet kunnen winnen van de kampioen

8 - 0

ADO '20 JO9-4

Onder 9 zaterdag, JO9-4, 6e klasse 20

22 april 2017 11:00

Vandaag tegen de koploper ODIN JO9-6; een echte derby tegen onze dorpsgenoot en ook de koploper. Onze laatste wedstrijd van deze competitie, dus we gingen ervoor om de punten bij ODIN mee te nemen naar huis! Zonder Ruben vandaag, maar met Sietse die ons kwam versterken tegen de fysieke ploeg van ODIN.

De start om 11.00 uur; we konden uitslapen. Dat hadden we niet zo goed gedaan, want vanaf de 1e minuut was ODIN feller en in de aanval. We moetsen tegen houden en hielden de schade tot de rust beperkt tot 3-0.  We probeerden te voetballen en op te bouwen via de vleugels. Dat ging best aardig maar als we in de buurt kwamen van de goal van ODIN dan stonden hun grote en sterke verdedigers klaar om ons te stoppen.

De 2e helft was een zelfde beeld, waarbij we alleen niet zo goed meer stonden te verdedigen. Vervelend voor de keeper want die kreeg een paar keer 2 man op zich af zonder een verdediger van ons in de buurt. Einduitslag 8-0 voor ODIN en zij kampioen!

Jongens dit was duidelijk een sterkere tegenstander, zowel voetballend als fysiek; een terechte kampioen! Jullie hebben weer laten zien goed te kunnen voetballen, veel over spelen en de vleugels zoeken. Volgend seizoen zijn we allemaal weer een jaartje ouder en groter en dan gaan wij dit soort wedstrijden winnen!
Voor dit seizoen nog trainen en begin juni een toernooi bij Krommenie. En natuurlijk de komende week het F-Kamp: Veel Plezier!