11 - 1

ODIN 59 JO11-5

Onder 11 zaterdag, JO11-4, 6e klasse 16

25 februari 2017 10:00

De zegetocht van de j.o. 11-4 gaat onverminderd voort...11-1 maar liefst in de thuiswedstrijd tegen Odin-j.o. 11-5!
 Al na een minuut of 5 lieten onze jongens er geen twijfel over bestaan wie de wedstrijd zou winnen. Goed combinerend werd de verdediging van Odin onder druk gezet en Thierry opende met een hard schot de score: 1-0.
Met regelmaat vielen er toen doeplunten: Rory, Thierry (beiden 2) en Micah zorgden dat we er 6 in hadden liggen voor de pauze.  Rommelig verdedigen was er de oorzaak van dat ze bij 5-0 iets terugdeden en keeper Ties was attent om ervoor te zorgen dat ze niet verder konden inlopen.

In de tweede helft duurde het een tijdje voordat het 7-1 werd door Cem met een kopbal, speciaal daarvoor uit de verdediging gekomen! Thierry scoorde met links zijn 4e om het op 8-1 te brengen en hoewel de afronding daarna wat minder vloeiend verliep (Zo stonden er op een aantal momenten 4 van onze spelers op Odin's penaltystip! De drang naar een doelpunt was onstuitbaar....) zorgden Wouter en nog 2x Rory voor deze overtuigende overwinning, die natuurlijk naar meer smaakt!
We kijken alweer uit naar de uitwedstrijd tegen Wijk aan Zee volgende week om onze koppositie te verstevigen!