5 - 1

ADO '20 JO11-4

Onder 11 zaterdag, JO11-4, 6e klasse 16

4 maart 2017 10:00

In de uitwedstrijd tegen Wijk aan Zee waaide de wind in alle opzichten de voor ons verkeerde kant op: Lucas viel al eerder in de week uit door een val, op de wedstrijddag zelf volgden afmeldingen (ivm ziekte) van Wouter en Thierry, waardoor we ineens een man te weinig hadden.
Op de valreep vonden we Thijs bereid in te vallen, waarvoor onze dank.

Wijk aan Zee speelde beter, combineerde goed en een aantal spelers van ons draaide niet echt top, hoewel het nog lang duurde voordat de 1-0 viel. Keepersfoutje, dat Ties na rust ruim herstelde.
Kort na de 1-0 kwamen 2 en 3-0 wegens te apatisch verdedigen.
(Er was aan de kantlijn toch echt voldoende support om dat beter te laten doen, maar het kwam er niet uit....veel kijken en wachten - Wijk aan Zee wist er wel raad mee....)

Het was rust en tijd om nieuwe moed in te praten, dat hielp even, want Micah had een mooie actie op links en toen de keeper van Wijk zijn inzet half verwerkte, was Rory er als de kippen bij om 3-1 in te koppen. Daarmee was onze koek helaas op, misten we voorin onze aanvallers en achterin ontstonden nogal wat kansen voor de Wijkers waarvan er 2 benut werden en daarmee de 5-1 nederlaag een feit was. Gezegd mag worden dat Sandesh en Cem een goede wedstrijd hebben gespeeld, maar dat was deze keer onvoldoende.
De penaltyserie was  zwak met 1 van de 7, dus er is voor de volgende keer het een en ander goed te maken. Gezien onze mooie serie van de eerste wedstrijden van 2017  (5x gewonnen!) moet dit onze mannen wel toe te vertrouwen zijn!