4 - 1

DSS JO8-7

Onder 8 zaterdag, JO8-2, 2e klasse 10

4 maart 2017 9:00

Na een periode van een maand (1x afgelasting, 1x uitgesteld en 1x vrije speelronde) zonder wedstrijden moesten de jongens vanochtend om 09:00 uur weer aantreden tegen DSS. Tegenstander met dezelfde hoeveelheid punten.

De jongens kwamen goed uitgeslapen en vrolijk de kleedkamer binnen om vol goede moed ten strijde te gaan. Na het omkleden de cornervlaggen op het veld en een korte warming-up met de bal om daarna nog even richting kleedkamer te gaan voor de tactische ;) bespreking.
Inmiddels DSS ook gearriveerd, dus op naar het veld.

De jongens legde een puike eerste helft op de mat. Er werd goed samengespeeld, keurig vrijgelopen en goed gestreden. Dit alles leverde dan ook goede momenten in het veld en voor de goal op. Ook werd er goed verdedigd en zodoende kreeg DSS maar een kans of 4 in de eerste helft. Uiteindelijk de limonade opgezocht met een 3-0 voorsprong.

In de rust de welbekende keeperswissel en de broodnodige limo om weer wat energie te tanken.

Na rust werd DSS iets gevaarlijker en hadden de jongens na een zware eerste helft wat minder energie over (ondanks de limo). Ach met een 3-0 voorsprong kan dat ook gewoon..... :). Uiteindelijk keurig overeind gebleven in de tweede helft, 1 goal tegen en 1 goal voor, wat resulteert in een 4-1 overwinning.

Jongens wederom weer top gedaan en oh wat leuk om die groei te zien..........

Volgende week tegen de koploper, KFC uit.