4 - 1

ADO '20 JO11-4

Onder 11 zaterdag, JO11-4, 6e klasse 16

18 maart 2017 12:00

Op een met pionnen als zijlijnen gemarkeerd veld mochten wij deze regenachtige zaterdag tegen Odin aantreden. Waarschijnlijk was de plaatselijke verfpot verdwenen dan wel op.
We hadden het andere Odin-team in onze afdeling overtuigend verslagen, maar deze jongens kwamen beter voor de dag.
Er werd door ons ook niet goed op gereageerd, lieten het teveel op z'n beloop en dat resulteerde in een hele reeks (gevaarlijke) aanvallen van Odin, die er slechts twee doelpunten uithaalden. Geluk en goed keeperswerk van Ties voorkwamen erger. Het werd zelfs nog 2-1 toen Twan attent was bij een van de weinige tegenkansen van ons.

De tweede helft gaf een beter ADO te zien, scherper erop, maar zowel mooie acties, bv. van Thierry (vrije trap net naast de kruising e.d.) als een paar opgelegde kansen, waar Rory over het algemeen wel raad mee weet, bleven zonder treffer. Zoals zo vaak valt-ie dan aan de andere kant en werd het zelfs nog 4-1.
Gezien de tweede helft hadden we wel een puntje verdiend, maar daar kun je weinig mee, als het steeds nèt-niet is.  Gaan we voor de volgende keer met nèt -wel tegen De Kennemers.
De penalty's was om en om deze keer en we hebben er 69 van de 150 benut; niet slecht, maar het blijft een aandachtspunt of voor sommigen, zoals dat mooi heet: een uitdaging!