10 - 5

Kennemers JO11-3

Onder 11 zaterdag, JO11-4, 6e klasse 16

25 maart 2017 10:00

Afgelopen zaterdag was er een spannende wedstrijd van de j.o.11-4. Voor hen die de pech hadden dit niet bij te hebben gewoond,zetten we het om in een verslag om het mee te beleven...
Een frisse start met een goed uitgespeelde goal via Rory naar Wouter, die voor 1-0 tekende.
Deze vreugde was van korte duur, want kort daarop stond onze verdediging diverse keren met open mond toe te kijken hoe de Kennemers binnen 5 minuten 3 x scoorden en ons  ineens op achterstand zette (1-3). Een pittige inzinking, maar gelukkig restte er nog genoeg tijd dit te repareren.
Een paar goede schoten van Thierry waren hard genoeg om er 3-3  van te maken en met Wouter's 4-3 leek het weer onze kant op te gaan, maar een fraaie aanval van de opponent leverde de 4-4 op, waarmee de rust werd bereikt.
Pas daarna werd er ruim afstand genomen door goals van Wouter(2), Thierry(2) , Micah en Twan.(10-4)
Laten we zeggen dat bij al deze goals de keeper van de Kennemers niet altijd vrijuit ging. Het kon ook zijn, dat hij voor het eerst kennismaakte met het leven tussen een lat en twee doelpalen. Wij vermoeden dat hem dat niet erg bevallen is!
Er gebeurde aan de andere kant ook wel een en ander in deze boeiende pot  en Ties werd nog wel getest, maar hield het droog tot vlak voor tijd, toen het nog 10-5 werd, maar dat deerde niemand meer. Met 5 rake penalty's tegen 4 gemiste zaten we ook hier aan de positieve kant!