2 helften - 2 gezichten: uitslag 2-2; weer een punt voor JO9-4

ADO '20 JO9-4

Joost Bal (schot)

Onder 9 zaterdag, JO9-4, 6e klasse 20

18 maart 2017 9:30

Vandaag voor de 3e keer dit jaar tegen Onze Gezellen. Een leuke tegenstander om tegen te spelen. De vorige wedstrijd was een waar doelpunten festijn met een 7-7 gelijkspel.
Vandaag wilden we het gelijkspel recht zetten en 3 punten meenemen naar Heemskerk.

Dat was de 1e helft niet te zien; we speelden erg slap en kwamen overal te laat. De ruststand was 2-0 achter. In de rust gaven jullie allemaal aan dat jullie graag wilde winnen en dat was vanaf de 1e minuut direct terug te zien. We wonnen alle duels en gaven Onze Gezellen geen kans. Onze keeper van vandaag Daan van der Helm had het de 2e helft erg rustig.
Het overwicht resulteerde in een aantal grote kansen, maar het leek erop dat de bal er niet in wilde. Wel 3-4 opgelegde kansen gingen er niet in; zou het nog wel gaan lukken vandaag??
JA, gelukkig wel en ook helemaal terecht scoorde Joost zowel de 1-2 als de 2-2 erin. Dat was na goed verdedigen en aanvallen door het hele team. We hadden geen tijd meer om nog de 3-2 te maken; dat was jammer want dat had gezien ons spel zeker kunnen lukken.

Mannen dit was echt een wedstrijd met 2 gezichten waarbij we de 1e helft maar snel vergeten en onthouden dat we in de 2e helft met zijn allen hebben geknokt, mooie aanvallen hebben opgezet en 2x gescoord zonder tegendoelpunten. Laten we die vorm vasthouden voor de wedstrijd tegen de koploper ODIN volgende week.