JO9-4 beloont zichzelf niet na zeer sterke 2e helft

Spaarnwoude JO9-3

Daan Groen (schot)

Onder 9 zaterdag, JO9-4, 6e klasse 20

8 april 2017 9:00

Vandaag konden we revanche nemen op de 11-1 nederlaag van vorige week tegen Spaarnwoude. Sietse viel bij ons; dank nog!

In de 1e helft namen we direct het initiatief en kregen we een paar kansjes. Die werden nog makkelijk tegen gehouden door de keeper van Spaarnwoude. Aan de andere kant hielden we in de 1e helft een beetje open huis, wat resulteerde in een 0-4 ruststand. Voor Glenn als keerper erg frustrerend, kreeg niet veel te doen, maar moest wel 4x vissen omdat de tegenstander met 2 man alleen op hem afkwam.

In de rust goede afspraken gemaakt en direct gingen we in de aanval. We wonnen alle duels en waren heer en meester. Jullie speelde de 2e helft echt denk ik wel het beste voetbal van dit seizoen. Wonnen alle duels en vielen aan over de vleugels. We kregen bijzonder veel kansen die door een enorm goede keeper van Spaarnwoude werden tegen gehouden en door ons ook wel om zeep werde geholpen omdat voorin te weinig overspelen. Jongens, het maakt niets uit wie er scoort als we maar scoren. Vandaag was het echt jammer dat we het niet goed uitspeelden, want jullie hadden echt kunnen winnen.
Nu hebben we wel de 2e helft gewonnen (2-1) zodat de einduitslag 2-5 werd voor Spaarnwoude.
De goals kwamen van Quillermo en Daan Groen.

Jongens, we moet nog 1 competitie wedstrijd tegen ODIN. Spelen we net zo als de 2e helft en gunnen we elkaar de doelpunten, dan gaan we gewoon de laatste wedstrijd van de koploper winnen! Ik heb er alle vertrouwen in.

Nu eerst komende zaterdag een toernooi bij DEM, waar we de beker gaan winnen. Ik ben er helaas zelf niet bij, maar zie graag de foto's van jullie met de cup!