Onder 10, JO10-2, 1e klasse 04

28 oktober 2017 9:30

Sam Sturkenboom

Vandaag startte de wedstrijd met de rust.....
Een heeeeeel lange rust met de tegenpartij in de kleedkamer. Wat ze daar aan het doen waren weet niemand want zelfs de scheidsrechter kon het team niet vinden.
Om ruim over 10 uur gingen we uiteindelijk verder en al heel snel wist Annick het doel te vinden. Wat een mooie goal!
ADO kreeg weer goede moed en kon ook nog best wat weerstand bieden en mooie kansen creeeren. Maar helaas wist ook Vitesse nog een keer te scoren waardoor deze helft in een 1-1 uitslag eindigde.

Erg jammer! Deze eindstand was echt niet nodig als jullie direct wakker waren geweest en scherper gevoetbalt zouden hebben.
Veel dank aan Mees die ons vandaag weer bijstond!
Volgende week beter, we zullen er weer staan en laten zien wat we dan tegen Castricum te bieden hebben.