1e klasse 4

17 februari 2018 9:30

Matthijs van Holten

Onbekend

De wedstrijd begon met mooi positiespel van Dios. Dit maakte indruk bij ADO20 en als snel volgde de ene na de andere kans voor DIOS. Zoals je wel vaker ziet rolt er na veel gemiste kansen aan de andere kant de bal erin. Nou ja rolt. Tein schoot van afstand op het doel en maakte de 1-0.
Het vertrouwen groeide en het hele team was aan het werken. Er werd goed over gespeeld en de ene na de andere mooie paas gegeven. Al snel werd het 2-0. (Tein) Wat volgde was een dominerend ADO20. Op het middenveld speelde Daniel een dijk van een wedstrijd. Liam scoorde de 3-0.
Voor rust maakte Tein er nog 4-0 van en Dios 4-1
Rust. In de rust hebben we het gehad over het feit dat we nog niet hadden gewonnen. Waak voor verslapping.
Helaas gebeurde waar we bang voor waren. DIOS kwam goed uit de rust en maakte al snel 4-2 en 4-3. Sem onze wereld keeper behoede ons voor de aansluittreffer  met een magnifieke redding.
Dit schudde ons team wakker en Liam maakte op koelbloedige wijze een einde aan de droom van DIOS, 5-3. Als toetje mocht Tein een vrije trap nemen en zorgde voor de 6-3